Varighed
2.00
Billede
Materialer
Visning på kort
Ingen adresse/Vis ikke på kort
Få besøg af naturvejlederen, som medbringer naturens urter eller frugter. Eller tag med naturvejlederen med på en tur, hvor vi kigger på, hvad der kan spises (og hvad man skal holde sig fra). Sammen kan vi klargøre ingredienserne til en lækker natur-snack. Måske skal den endda tilberedes på bål.
Oplagte steder at sanke er ved stranden, på heden og i skove med en stor variation af træer, buske og urter.
Mulighederne afhænger helt af årstid og lokalitet. Det kan også være en mulighed at skaffe dambrugsfisk og tilberede dem på bål.
Emneområde
Gratis
Ja
Forløbstype
Overordnet målgruppe
Læreplanstemaer
Hele året
Ja
Pris
Enhed
Målgruppe
Formål
Kendskab til naturens spisekammer. Deltagelse i madlavning. Madmodighed.
Beskrivelse til pris
Der må påegnes udgifter til råvarer.
Yderligere oplysninger til periode
Sankning bedst april-september.
Beskrivelse til varighed
Tilpasses efter behov.
Vis ikke i søgning
Afbrudt
Vis ikke på profil
Afbrudt
Antal
20